Udlejning af borde og stole

Udlejning af borde og stole kan med fordel kombineres med vores teltudlejning hvis det ønskes. Vi har et udvalg af forskellige stole og borde, som du har mulighed for at leje til dit arrangement.

Vi har forskellige borde og stole så du kan få det der passer ind til din opdækning. Udover udlejning af borde og stole tilbyder vi også leje af hynder og service, samt duge og servietter så du har mulighed for at få styr på hele bordopdækningen på en gang.

Skal der rigtig gang i festen er der også mulighed for leje af softicemaskine, popcorn maskine eller slushicemaskine, som alle sammen er et kæmpe hit til en enhver fest.

Vi tilbyder leje af borde og stole i Grindsted, Billund, Give, Brande og omegn.

Prisoversigt over leje af borde og stole excl. moms

Borde:

  • Aflangt bord - 200x80cm (6-8 personer) - 40,00 kr
  • Rundt bord - Ø160 cm (8 personer) - 70,00 kr

Stole:

  • Polstret stol - Banquet stol m. sort betræk - 15.00 kr
  • Hvid stol - Hvide cafe stole rundt sæde og høj ryg - 7,00 kr
  • Hynder til cafe stol - Sorte, 3 cm tykke - 2,75 kr

Leje af borde

Når du lejer borde og stole hos MGudlejning tilbyder vi flere forskellige typer borde så du er sikret den perfekte opdækning.

Det ene bord er et klassisk aflangt firkantet bord som med fordel kan sættes i forlængelse af hinanden så du kan lave et stort langbord.
Den anden mulighed er et rundt bord, med plads til 8 personer, runde borde kan være med til at give en flot og elegant borddækning til din fest. 

Både det runde bord og det aflange firkantede bord har et sammenklappeligt understel så det er let at pakke sammen og sætte op.

Udover vores borde, har man også mulighed for at leje bord og bænkesæt, som er ideelt til vejfester, oktoberfester, byfester eller andet.

Leje af stole

Ved leje af stole hos os er der mulighed for flere typer af stole, der sammen med et bord, giver dig flere kombinationer og muligheder når der skal være fest.

Vores stole er ingen undtagelse, da vi her tilbyder leje af stole med eller uden polstring. Vores stole udlejning uden polstring er en pæn enkel hvid stol, hvor det er muligt at få hynder til. Det er en klar anbefaling hvis man ved at man skal sidde ned i flere timer. 

Ellers kan man også med fordel tage vores stol med kraftig polstring, som er virkelig flot. Her er der også noget bedre siddekomfort, så den er ideel til de arrangementer hvor man sidder ned i mange timer og spiser.

Udlejning af service

Der er ingen borddækning uden service, derfor tilbyder vi også et flot udvalg af service som sammen med udlejning af borde og stole kan fåes til en god pris. 

Der er mulighed for flot hvidt porcelæn, høje glas og pænt bestik. Som alt sammen er af god kvalitet, og giver en pæn opdækning til din fest.

Alle glas og kaffekopper bliver leveret i plastkasser. Porcelæn er pakket i kasser som kan løftes af alle.

Lej det rette antal borde og stole

Det lange bord vi har kan man sidde 6-8 personer, 7 personer på hver side hvis de sættes i forlængelse af hinanden og det runde er der plads til 8 personer.  Hvis man på nogen måde er i tvivl om hvor mange borde og stole man skal bruge kan man altid kontakte os, så vi kan vejlede jer om antal af borde og stole, samt størrelse på teltet hvis i også ønsker at leje telt hos os.

Du kan ringe til os på telefon 22 32 70 24 eller sende os en mail rh@mgudlejning.dk.

Vi tilbyder leje af borde og stole i Grindsted, Billund, Give, Brande og omegn.

MGudlejning - V/Rune Haugensen

Mob: 22 32 70 24 - rh@mgudlejning.dk