Leje af festtelt

Er du ved at planlægge fest, men mangler du det helt rigtige festtelt til begivenheden? Hos MGudlejning tilbyder vi leje af festtelte i mange forskellige størrelser, der passer perfekt til enhver form for festlig arrangement.

Uanset om der er tale om en mindre havefest for familie og venner, eller en større byfest, så har vi et festtelt der opfylder dine ønsker og behov.

MGudlejning har stor kundebase i Grindsted, Billund, Give og Brande, men kører gerne 45 minutters kørsel fra Grindsted-området. 

Har du brug for hjælp med at opstille teltet, kan vi også sagtens være behjælpelige hertil.

Festtelt udlejning i alle tænkelige størrelser

Vi tilbyder festudlejning af festtelte i mange forskellige størrelser, så vi har med sikkerhed et telt i nøjagtig den størrelse du står og mangler. Uanset om du skal holde fest i baghaven med plads til 30 mennesker, eller om du holder stor fest for mere end 200 gæster, så finder vi en rigtig god løsning.

Ved leje af festtelt har du desuden muligheden for at tilvælge gulv i bunden af teltet. På denne måde sørger du for, at dine gæster har et behageligt underlag, når de danser eller bevæger sig rundt, og på samme tid bevarer deres tørre fødder. Der er også mulighed for at få et opvarmet festteltet, hvis du er i tvivl om vejret holder gennem hele arrangementet.

Du får høj kvalitet og en god service med festudlejning hos os

Når du vælger festudlejning af telt hos os, garantere vi at du får et produkt i høj kvalitet der er garantisikret. Samtidig bestræber vi os på, at levere den bedste mulige service for vores kunder, vi er nemlig ikke tilfredse før du er det. Vi har mange års erfaring inden for leje af festtelte og andet festtilbehør. Vi tilbyder derfor at stille vores kompetencer til rådighed så du får det bedste grundlag for en god fest.
 
Udover festtelt udlejning, tilbyder vi også udlejning af blandt andet borde og stole, softice maskiner, slushice maskiner og jukebox.

Kontakt os angående leje af festtelt

Står du og mangler et festtelt til en kommende fest, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig. Vi tilbyder et udvalg af telte til festudlejning, i mange forskellige størrelser og prisklasser.
 
Er du i tvivl om hvor stor teltet skal være, eller har du yderligere spørgsmål vedrørende vores festtelte? Så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 22 32 70 24, eller ved at sende en mail til rh@mgudlejning.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et tilbud på leje af festtelt.

Find den rette størrelse til dit festtelt

Ved dimensioneringen af et festtelt er der et par tommelfingerregler som er nyttige:

  • Beregn 1 m2 pr person (det fylder 1 person med bord og stol)
  • Ved runde borde beregnes 1,5 m2 pr. person
  • Husk at medregne plads til gavebord, buffet, musik og dansegulv.
  • Ved stole med tynde ben, og hvis festteltet står på blødt underlag, er det en god ide at vælge et festtelt med gulv
  • Af hensyn til opvarmning er det ligeledes en fordel med gulv.
  • Hvis det regner vil vandet blot løbe under gulvet, og ikke ind i festteltet.

Hjælp til opstilling forudsætter, at kunden stiller med 2-4 hjælpere efter nærmere aftale. Med gulv skal der bruges 4 hjælpere.

Størrelser og priser på festtelte

Hvide festtelte m/ lys grå jordkant udlejes i både 6 og 9 meters bredde.
Festtelte i 6m bredde
● 6x3 m - 850 kr.
● 6x6 m - 1080 kr.
● 6x9 m - 1620 kr.
● 6x12 m - 2160 kr.
● 6x15 m - 2700 kr.
● 6x18 m - 3240 kr.
● 6x21 m - 3780 kr.
● Pr efterfølgende 3m - 540 kr.
Festtelte i 9m bredde
● 9x3 m - 1265 kr.
● 9x6 m - 1620 kr.
● 9x9 m - 2430 kr.
● 9x12 m - 3240 kr.
● 9x15 m - 4050 kr.
● 9x18 m - 4860 kr.
● 9x21 m - 5670 kr.
● Pr efterfølgende 3m - 810 kr.
Andre tilføjelser
● Betonklodser - 75 kr.
● Gulv pr m2 - 15 kr.
● Udlejer stiller op - 15 kr.
● Udlejer lægger gulv - 5 kr.
 
   

MGudlejning - V/Rune Haugensen

Mob: 22 32 70 24 - rh@mgudlejning.dk