Leje af softicemaskine i Brande, Grindsted og omegn

MGudlejning tilbyder leje af softicemaskine. En softice maskine er et kæmpe hit for alle børn (samt en hel del voksne) Softice kan bruges som dessert til alle slags fester, og med de forskellige toppings man kan få i dag kan der varieres næsten i det uendelige.

Når du lejer en softicemaskine hos os, får du mulighed for at leje softicemaskiner i to forskellige størrelser.

Størrelsen på den maskine du bør vælge, afhænger af hvor stort et arrangement du holder, og hvor mange gæster maskinen skal servicere.

Vi kan køre gerne ud med en forfriskende softicemaskine i området Give, Brande, Billund, Grindsted samt alt inden for 45 minutters kørsel fra Grindsted.

Brug af softicemaskine

I takt med at man tager fra softicemaskinen, skal man huske at fylde softice-mix i så man er sikker på der hele tiden er mix i maskinen. Det er en god ide at starte softice maskinen lidt tid inden den skal bruges, da det kan tage lidt tid før den første softice er produceret og klar til at blive fyldte i vafler, bægre eller skåle.

Ved softicemaskine udlejning, leverer vi altid ekstra softice-mix så du er sikker på at have nok. Prisen for softice-mix bliver afregnet pr. åbnet softice-mix karton. Der er 2 liter i hver karton og en liter softice-mix bliver til ca.1,4 liter softice.

Udover softicemaskiner, tilbyder vi også leje af slushicemaskine og popcorn maskine som også er et kæmpe hit til fester. 

Se også vores udvalg af festtelte og leje af borde og stole, så du har alt du skal bruge til dit arrangement.

Pratisk info ved leje af softicemaskine

Lidt praktiske oplysninger:
● 1 liter mix bliver til ca. 1,4 L Softice. Leveres i 2 liters kartoner
● Der bliver ca. 10 - 15 portioner af en liter mix
● Ekstra mix leveres med, der betales pr. åbnet karton
● Serveres bedst i bægre eller vafler (smelter ikke så hurtigt)

Vedr. levering:
● Kører på 380 volt (stor maskine)
● Lille maskine kører på 220 volt
● Skal være hårdt underlag til opstillingssted (stor maskine)
● 1-2 mand til rådighed v/ levering .
● Stor maskine, vejer 320 kg.
● Lille maskine vejer 100 kg.

Oplys venligst hvor mange gæster der skal have dessert, samt placering af maskinen.

Vær opmærksom på at maskinen der kører på 220 volt ikke bliver koblet til en strømgruppe der er hårdt belastet i forvejen.

Kontakt os for at leje en softicemaskine i Brande, Grindsted og omegn

Har du brug for at leje en softicemaskine i Brande, Grindsted eller omegn? Hos MGudlejning tilbyder vi leje af softicemaskiner til enhver lejlighed. 

Vores maskiner kommer i to forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit arrangement og antallet af gæster.

Hvis du ønsker at softicemaskine udlejning eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon 22 32 70 24 eller via mail rh@mgudlejning.dk.

MGudlejning - V/Rune Haugensen

Mob: 22 32 70 24 - rh@mgudlejning.dk